Hva tror du Laffen på ti år gjorde når han ble fotografert?

hund-hundefotograf-hundefotografering-fotograf-hodnedesign-pål-hodne--7.jpg

Man skulle tro at en hund på ti år begynte å bli voksen og kanskje litt treig? Laffen beviste kjapt at han ikke var noen av delene. 

Jeg får ofte forespørsler om å fotografere valper og unghunder. Det er alltid søtt med valper, men hunder som har levd en stund og som har sine egne sære trekk er helt fantastiske å få jobbe med. De har store personligheter som skal fanges med kamera. Et helt liv med erfaring er med i bagasjen. Og for familiene er de en bestevenn gjennom mange år. Et vennskap som nærmer seg slutten. Å fotografere eldre hunder kan noen ganger nesten være litt sentimentalt. Jeg vet også hva disse bildene betyr for familien, som gjør disse fotograferingene ekstra spesielle for meg.

Laffen som er en Portugisisk Vannhund viste umiddelbart sin store personlighet og lekne side. Fra første stund i studio storkoste han seg og hadde det morro. Hele fotograferingen gikk unna som en lek. Og leke det kunne Laffen. Han danset, "var sjenert", og klovnet. 

Laffens familie har minner som de kan ta med seg resten av livet og som alltid vil minne de på hvilken fantastisk hund Laffen er.

Previous
Previous

Er det rart jeg elsker jobben min? Fantastiske Becks sine bilder!

Next
Next

En av de siste - Frøya, en herlig Amerikansk Staffordshire Terrier