Levis the dalmatian - En 5 mnd gammel dalmatiner på hundefotografering

hund-hundefotograf-hundefotografering-fotograf-hodnedesign-pål-hodne--4.jpg

Ikke alle hunder kan skryte på seg å ha egen instagram konto. Men det har Levis. På instagram kan man følge livet hans gjennom brukeren levisthedalmatian (dessverre er kontoen deaktivert). 

Å fotografere en dalmatiner er noe jeg har drømt om lenge. Så tidligere i år gikk jeg ut på jakt etter en dalmatiner og helst en valp som ville stille opp på en fotografering. Etter litt leting var jeg så heldig å få tak i Levis. Det er ikke veldig mange dalmatinere å se lenger så jeg var heldig. Levis bor under 30minutter fra meg så det passet veldig fint. Jeg hadde flere bakgrunner og oppsett jeg ønsket å få tid til. Det skulle vise seg å gå veldig fint. Levis var utholdende til å være valp. Med litt småpauser innimellom når jeg skiftet bakgrunn jobbet han veldig bra foran kamera. 

Litt tid brukte jeg på å knekke koden for å få han til å vise seg frem på best mulig måte. Det er en del av utfordringen med jobben. Og en av grunnene til å gå til en fotograf som har spesialisert seg på å fotografere hunder. 

Hva synes du om bildene av Levis? Legg gjerne igjen en kommentar om dine tanker. 

Previous
Previous

Gizmo the cute pug - Instagrammer på hundefotografering

Next
Next

Jack Russel valpen Kompis koste seg på hundefotografering